HLF Helsingør Lærerforening

Kontingent

Alle_126 2013 06 10 DLF 105
Når du er medlem af Danmarks Lærerforening betaler du kontingent. Kontingentet er sammensat af forskellige dele og varierer fra kreds til kreds.

Vores kontingent er blandt noget af det laveste i Danmarks Lærerforening. Kontingentet fastsættes hvert år på den ordinære generalforsamling og er sammensat af følgende dele:

Kontingent

Pr. 1.august 2017 er kontingentet pr.måned opbygget således:  

Fraktion Lokalt     Centralt    Samlet   
1 - lærere

 275

213 488
2 - bøh.ledere  275 213 488
4 - pensionister  29 71 100

Kontingentet opkræves månedsvis for fraktion 1 og fraktion 2, mens det opkræves helårligt for fraktion 4.

Du kan læse mere kontingentets opbygning her

Du kan tilmelde dig Betalingsservice. Så slipper du for regninger, og dit kontingent bliver betalt til tiden. Nets står bag Betalingsservice. Dine oplysninger er fortrolige og sendes på en sikker måde via en 128 bit, krypteret protokol (SSL). Det er den samme sikkerhed, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som betyder, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice. Du skal udfylde debitorgruppe i formularen med : 03000

Betalingsservice online tilmelding