Udvalg

Administrationsudvalg

Administrationsudvalget beskæftiger sig med Kredsens daglige drift. Og særligt vil medlemmerne have brug for udvalget vedr. henvendelser, der omhandler deres medlemskab.

KONTINGENTOPKRÆVNING

Vores kontingent er blandt noget af det laveste i Danmarks Lærerforening. Kontingentet fastsættes hvert år på den ordinære generalforsamling og er sammensat af flere dele:

Centralt kontingent (til DLF):                213 kr./måned

Lokalt kontingent (til Kreds35):            285 kr./måned  

Du kan tilmelde dig Betalingsservice. Så slipper du for regninger, og dit kontingent bliver betalt til tiden. Nets står bag Betalingsservice. Dine oplysninger er fortrolige og sendes på en sikker måde via en 128 bit, krypteret protokol (SSL). Det er den samme sikkerhed, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som betyder, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice. Du skal udfylde debitorgruppe i formularen med : 03000

Betalingsservice online tilmelding