Udvalg Pædagogisk Udvalg

Lærertræf 2013

Danmarks Lærerforening afviklede sit første lærertræf den 10. april 2013 i Odense

Lærertræf i Odense - en kæmpe succes

Danmarks Lærerforening afviklede sit første Lærertræf den 10. april 2013.  Emnet i år var "Læsning og skrivning i alle fag" og var inspireret af Danmark Lærerforenings store læseprojekt "Vi læser for livet" - som du kan læse mere om her.
 
Interessen fra lærere, læsevejledere, fagpersoner m.fl. var fra begyndelsen enorm. Med 750 tilmeldte var Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense fyldt godt op. 

Varm velkomst

I foyeren blev alle modtaget af en veloplagt blanding af sekretariatspersonale og hovedstyrelsesmedlemmer fra Danmarks Lærerforening, der bød velkommen og udleverede goddiebags og navneskilte. I den flotte pink goodiebag kunne hver deltager finde bogen "Faglig læsning og skrivning i alle fag", kuglepen, blok, bolsjer og mange forskellige brochurer med spændende indhold.

Lærertræffets program

Dagen startede med et fælles oplæg "Hvordan kan vi selv lave trylledrikken?" af Elisabeth Arnbak. Herefter fortsatte deltagerne ud i de, på forhånd valgte, workshops med spændende og meget forskelligt indhold. Hver deltager deltog i 2 workshops. Mads Qwist sluttede dagen af med endnu et fælles oplæg "Sådan styrker I arbejdsglæden".
Du kan finde det fulde program og alle PowerPoints fra både fælles oplæg og de 21 forskellige workshop i menuen til højre.

"Torvet"

I pauserne mellem de forskellige workshops og i frokosten kunne deltagerne besøge 11 forskellige stande, der var placeret på "Torvet". Standene var bemandet af Lærerstandens Brandforsikring, Dafolo, Nota, Gyldendal, Læsekonsulenternes Forlag, VIA, Metropol, UC Sjælland, Alinea, UC Syddanmark og Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse.