Sommerudflugt 2018

9
Klint, slot og hav var overskriften for årets store fraktion 4 sommerudflugt i 2018. Tak til alle deltagende medlemmer fra Helsingør Lærerforening.

Dato og mødested

Torsdag d. 16.august kl.8.00 – 20.30. Vi mødes ved Sundkroen, Helsingør

Program

8.00              Møde ved Sundkroen, Helsingør, og busafgang mod Møn

10.00            Sejle foran klinten (Husk vindtæt overtøj) - desværre aflyst grundet for megen vind

12.00            Frokost på Restaurant Klitholm

14.00            Rundvisning Liselund Slot

15.00            Kaffe & kage i restauranten

16.00            GeoCenter Møn

18.00            Busafgang mod Helsingør


Øjenvidne beretning v/formanden for udvalget

En skøn tur til Møn. Frokost på Klintholm havn, pragtfuld mad med utrolig lækre fiskeretter i buffet i selskab med hyggelige mennesker. Derefter gik turen til smukke Liselund beliggende i en skøn park, spændende gammelt slot og en meget vidende rundviser. Virkelig et besøg værd!

Efterfølgende kaffe og kage med udsigt til den smukke park. Turen fortsatte mod Geocenter Møn igennem det smukke couperede mønske landskab. En interessant rundvisning med god rundviser, bagefter lidt tid til at udforske på egen hånd. Nogle tog endog turen ned ad de mange trapper til klinten. Godt gået!

Desværre blev sejlturen fra Klintholm havn til klinten aflyst pga for megen blæst. Kl. 18.15 gik turen atter hjemad. Trætte, men beriget med skønne oplevelser og på busturen var der som sædvanlig en lille dram. En fantastisk tur og på ud og hjemturen drøftede vi, hvor næste tur går hen. Mange spændende forslag!

Tak til alle for hyggeligt samvær med spændende oplevelser.

mvh Udvalget

13

8