Gå-hjem-møde for nye medlemmer

Er du nyansat lærer i Helsingør kommune, så kig forbi Kredskontoret, Stengade 75, Helsingør, til en snak og en snack onsdag 9.oktober fra kl.16.30.
Kredskontor

Se invitation til dagen her

Hvorfor være medlem?

Det helt korte svar på det spørgsmål er: Sammenhold! Som medlem af HLF bliver du også medlem af Danmarks Lærerforening, og får dermed foreningsfællesskab med 85.000 andre. Ud over at forhandle overenskomster, med vilkår for løn, pension, barsel, ferie, arbejdsvilkår og meget andet, får du også adgang til en lang række medlemsfordele. 

Vi er vores medlemmer

I Helsingør Lærerforenings kredsstyrelse er det vigtigt for os, at være tæt på vores medlemmer. Vi vil gerne have så bredt og godt et kendskab til jer som muligt, så vi med afsæt i jeres hverdag, kan varetage jeres interesser bedst mulige. Din nærmeste kontakt med foreningen i hverdagen er tillidrepræsentanten på din skole. Du kan se hvem det er her.

Lokale medlemsarrangementer

Udover vores 'Gå-hjem-møde for nye medlemmer', arrangerer vi hvert år flere medlemsarrangementer. Møderne spænder fra faglige møder, som fx møder om lønvilkår/løntjek eller skolestrukur, til møder, hvor vi inviterer en foredragsholder udefra til inspiration for vores medlemmer. Du kan læse om nogle af vores tidligere arrangementer her.  

Medlemskursus 2020

Vi afholder 28.-29.februar 2020 atter vores tradtionsrige medlemskursus på Hotel Frederiksdal i Lyngby. Sæt derfor allerede nu et stort kryds i kalenderen, hvis du kunne tænke dig et døgn med fagpolitisk islæt i selskab med kollegaer. Nærmere info om program og tilmelding følger omkring årsskiftet. 

Generalforsamling 2020

Og så er der selvfølgelig også vores årlige generalforsamling, som i lige år er en såkaldt valggeneralforsamling. Vi forventer at afholde generalforsamling fredag 20.marts 2020. Vel mødt!

Du er altid velkommen

Vi håber du vil deltage i nogle af HLF's mange forskellige aktiviteter og være med til at skabe et aktivt, fagpolitisk foreningsliv i Helsingør Lærerforening. Intet HLF uden medlemmerne! 

Emner

Målgruppe