Nyhedsoversigt

 • 19. september 2019

  Kongres 2019 & skriftlig beretning fra ABC

  Danmark Lærerforenings årlige kongres nærmer sig med hastige skridt og de sidste kongresforberedelser er i gang. Endelig dagsorden og formandens skriftlige beretning er udsendt. Læs med her...

 • 06. september 2019

  KL & Regeringen er enige om en ny budgetaftale

  Som de fleste ved lovgiver folketinget om Folkeskolens indhold. Regering og KL indgår en budgetaftale, der rammersætter det kommunale offentlige forbrug. Også bliver det Byrådets tur til at afsætte de økonomiske rammer for den folkeskole lærerne står i til hverdag.

 • 28. august 2019

  HLF nyt august 2019

  Så er skoleårets første HLF nyt på gaden. I denne udgave kan du læse om nogle af skoleårets store begivenheder, så som Kongres og Lærerkommission. Der er også datoer på både Generalforsamling 2020 og Helsingør Lærerforenings Medlemskursus. Og en hilsen fra formand Vera Sandby Hansen. Læs det før din kollega..!

 • 15. august 2019

  Gå-hjem-møde for nye medlemmer

  Er du nyansat lærer i Helsingør kommune, så kig forbi Kredskontoret, Stengade 75, Helsingør, til en snak og en snack onsdag 9.oktober fra kl.16.30.

 • 05. august 2019

  Velkommen til et nyt skoleår

  Så ringer det ind, og et nyt skoleår står for døren. Helsingør Lærerforening vil gerne med denne hilsen sige velkommen tilbage til alle medlemmer. Vi håber du har nydt sommeren og ferie, med tid til ro og nærvær med familie og venner. Det kommende skoleår vil byde på indtil flere store begivenheder, som er værd at kaste en særlig opmærksomhed på.

 • 03. juli 2019

  Nyuddannet eller nyansat?

  Hvis du er ansat indenfor de sidste 16 måneder, skal du være opmærksom på, om der er styr på din ferie.

 • 01. juli 2019

  God sommer!

  Kredskontoret er lukket og vi holder ferie, men du kan stadig få fat i os, hvis du har uopsætteligt behov for hjælp fra din fagforening.

 • 26. juni 2019

  HLF nyt - juni 2019

  Skoleåret går på hæld og sommerferien rykker hastigt nærmere. Her skoleårets sidste udgave af HLF nyt, med nyt om lokalløn, ferielov og en sommerhilsen.

 • 13. juni 2019

  Præsentation af arbejdstidsaftale

  I de kommende uger besøger HLF's formandsskab ved næstformand Liselotte Bak og formand Vera Sandby Hansen, og centerchef Rikke Reiter, Helsingørs skoler. De vil i fællesskab præsentere den lokale arbejdstidsaftale, som parterne blev enige om i maj.

 • 27. maj 2019

  Stem på folkeskolen

  Grundlovsdag skal vi igen til stemmeurnerne og vælge de politikere, som de næste 4 år skal udgøre den lovgivende forsamling i Danmark. Lovgivning som dækker alle områder af det danske samfund, herunder selvfølgelig også folkeskoleloven. Men hvad mener de lokale folketingskandidater egentlig om folkeskolen? Det har Helsingør Lærerforening spurgt dem om. Svarene bliver lagt op i den rækkefølge vi modtager dem.

 
1 2 3 4 5 ... 22
Næste ›