Nyhedsoversigt

 • 05. december 2017

  Valg af AMR repræsentation i C-MED og H-MED

  Liselotte Jørgensen Bak er 5.december 2017 blevet genvalgt til både C-MED og H-MED i den kommende periode.

 • 22. november 2017

  Tillykke med valget!

  Så er kommunalvalg 2017 overstået og et nyt byråd er valgt for de næste 4 år.

 • 14. november 2017

  Arbejdstidsaftale på vej?

  Nyt fra liste A, 10 dage før valget. HLF's formand, Vera Sandby Hansen, er begejstret for udmeldingen, og ser positivt på, at der er politisk vilje til at løse nogle af de udfordringer lærerne står i, i hverdagen på skolerne. Du kan læse Henrik Møllers opslag herunder og artiklen (Helsingør Dagblad 11/11) om samme udmelding til højre.

 • 31. oktober 2017

  Kom til debat om folkeskolen

  Alle borgere er velkomne til en dialogaften med kandidater fra partierne om børn, folkeskole og fremtid i Helsingør Kommune. Ordstyrer er tidligere rektor for Helsingør Gymnasium, Kristian Jacobsen. Arrangementet afholdes i Perssons Palæ, Byskolen Marienlyst Allé 2, 3000 Helsingør, mandag d. 6. november klokken 19:00-21:00

 • 26. oktober 2017

  Lærernes Pension inviterer til møde

  Seniormøder er et tilbud gennem Lærernes Pension til alle overenskomstansatte medlemmer, som er fyldt 58 år. Og er du for ung til det, så snup et Infomøde.

 • 23. oktober 2017

  HLF har været på kongres

  Helsingør Lærerforenings 3 delegerede har før ferien deltaget i Danmarks Lærerforenings årlige ordinære kongres. De tre dage i København bar præg af, at DLF er en forening der insisterer på at agere fagpolitisk med både andre organisationer, ministerier og KL. Læs med om kongressens vedtagelser.

 • 09. oktober 2017

  Følg Kongres 2017

  Danmarks Lærerforening afholder hvert år kongres, hvor foreningens 282 delegerede og 2 grønlandske lærerrepræsentanter, mødes med foreningens ledelse, Hovestyrelsen., Her fastsættes foreningens politiske kurs for det kommende år. På dette års kongres vedtages blandt andet kravene til de kommende overenskomstforhandlinger, men kongressen skal også drøfte så store emner, som demokratiets fremtid, arbejdsliv anno 2017 og et folkeskoleideal.I lighed med de seneste år, kan du følge Danmark Lærerforenings kongres live.

 • 18. september 2017

  HLFNyt september 2017

  Så er de nyeste nyheder igen på gaden! Læs med om kommunalvalg og budgetforhandlinger... Det kan kun blive et spændende efterår.

 • 15. september 2017

  Nyt fra Hovedstyrelsen

  Vores kandidat i Hovedstyrelsen hedder Regitze Flannov. Regitze er kredsforkvinde i Frederikssund og har en lang fortid i fagbevægelsen, blandt andet som tillidsrepræsentant på sin skole, kredsstyrelsesmedlem i Frederikssund og senest også valgt til hovedstyrelsen i fra 2012. Efter hvert hovedstyrelsesmøde udarbejder Regitze et personligt referat, som dels giver udtryk for hendes politisk holdninger, men også fremhæver netop de områder af mødet, som hun finder mest relevant for medlemmerne.

 • 07. september 2017

  Ud af ansvarets tåge

  I takt med, at styringen af folkeskolens indhold er blevet centraliseret, og kommunernes økonomi strammes og reguleres, udhules ansvarsfordelingen mellem beslutningstagerne. Det konkluderer Cevea i en ny rapport, der anbefaler to mulige strategier for en klarere fordeling af ansvar og økonomi inden for skoleområdet.

 
1 2 3 4 5 ... 18
Næste ›