Nyhedsoversigt

 • 09. oktober 2017

  Følg Kongres 2017

  Danmarks Lærerforening afholder hvert år kongres, hvor foreningens 282 delegerede og 2 grønlandske lærerrepræsentanter, mødes med foreningens ledelse, Hovestyrelsen., Her fastsættes foreningens politiske kurs for det kommende år. På dette års kongres vedtages blandt andet kravene til de kommende overenskomstforhandlinger, men kongressen skal også drøfte så store emner, som demokratiets fremtid, arbejdsliv anno 2017 og et folkeskoleideal.I lighed med de seneste år, kan du følge Danmark Lærerforenings kongres live.

 • 18. september 2017

  HLFNyt september 2017

  Så er de nyeste nyheder igen på gaden! Læs med om kommunalvalg og budgetforhandlinger... Det kan kun blive et spændende efterår.

 • 15. september 2017

  Nyt fra Hovedstyrelsen

  Vores kandidat i Hovedstyrelsen hedder Regitze Flannov. Regitze er kredsforkvinde i Frederikssund og har en lang fortid i fagbevægelsen, blandt andet som tillidsrepræsentant på sin skole, kredsstyrelsesmedlem i Frederikssund og senest også valgt til hovedstyrelsen i fra 2012. Efter hvert hovedstyrelsesmøde udarbejder Regitze et personligt referat, som dels giver udtryk for hendes politisk holdninger, men også fremhæver netop de områder af mødet, som hun finder mest relevant for medlemmerne.

 • 07. september 2017

  Ud af ansvarets tåge

  I takt med, at styringen af folkeskolens indhold er blevet centraliseret, og kommunernes økonomi strammes og reguleres, udhules ansvarsfordelingen mellem beslutningstagerne. Det konkluderer Cevea i en ny rapport, der anbefaler to mulige strategier for en klarere fordeling af ansvar og økonomi inden for skoleområdet.

 • 21. august 2017

  Goddag og farvel i Kredsstyrelsen

  Nyt skoleår er startet, og vi vender en side i bogen. På kredskontoret er det også et nyt år, og i år er vi mødt ind til en ny kollega.

 • 14. august 2017

  Nyt skoleår - Gamle materialer

  Helsingør er en af de kommuner, hvor eleverne er mødt ind til et totalt indkøbsstop. Det er problematisk på mange måder; eleverne får slidte og måske forældede materialer, og lærerne skal bruge deres tid på at tænke i alternative løsninger, for nok har vi adgang til læringsportalerne, men de kan ikke stå alene. Katja fra kredsstyrelsen blogger om skolebøger og skolestart på folkeskolen.dk

 • 10. august 2017

  Velkommen til et nyt skoleår!

  Et nyt skoleår står for døren. Helsingør Lærerforening vil gerne med denne hilsen sige velkommen tilbage til alle medlemmer. Vi håber du har nydt sommeren og ferie, med tid til ro og nærvær med familie og venner. Det kommende skoleår vil byde på indtil flere store begivenheder, som er værd at kaste en særlig opmærksomhed på.

 • 26. juni 2017

  Tid til refleksion

  Analysen af skolernes økonomi, Deloitte-rapporten, evalueringen af specialområdet og vores egen, HLF’s inklusionsrapport taler med tydelighed for at udlægningen af økonomien på specialområdet skal laves om.

 • 23. juni 2017

  Nyansat og tvungen ferie - hva' så?

  Hvis du er nyansat har du formentlig ikke optjent nok ferie og vil opleve et løntræk. Det kan dækkes med enten et feriekort fra tidligere ansættelse eller med feriedagpenge fra a-kassen. Er du ansat som lærer i Helsingør, har du ferie i uge 27, 28, 29 og 30. Spørg din TR efter råd eller ring til os på Kredsen, hvis du er i tvivl om hvornår du skal søge.

 • 19. juni 2017

  Nyt fra HLF

  Så er skoleårets sidste 'Nyt fra HLF' på gaden med artikler der har overskrifter som 'Hvad skal vi med skolen?', 'Bland dig i debatten' og 'Den danske model'. Hvis du er blevet nysgerrig om hvad der gemmer sig bag de overskrifter, kan du læse mere i seneste udgave af 'Nyt fra HLF' lige her.

 
1 2 3 4 5 ... 17
Næste ›