Nyhedsoversigt

 • 03. juli 2019

  Nyuddannet eller nyansat?

  Hvis du er ansat indenfor de sidste 16 måneder, skal du være opmærksom på, om der er styr på din ferie.

 • 01. juli 2019

  God sommer!

  Kredskontoret er lukket og vi holder ferie, men du kan stadig få fat i os, hvis du har uopsætteligt behov for hjælp fra din fagforening.

 • 26. juni 2019

  HLF nyt - juni 2019

  Skoleåret går på hæld og sommerferien rykker hastigt nærmere. Her skoleårets sidste udgave af HLF nyt, med nyt om lokalløn, ferielov og en sommerhilsen.

 • 13. juni 2019

  Præsentation af arbejdstidsaftale

  I de kommende uger besøger HLF's formandsskab ved næstformand Liselotte Bak og formand Vera Sandby Hansen, og centerchef Rikke Reiter, Helsingørs skoler. De vil i fællesskab præsentere den lokale arbejdstidsaftale, som parterne blev enige om i maj.

 • 27. maj 2019

  Stem på folkeskolen

  Grundlovsdag skal vi igen til stemmeurnerne og vælge de politikere, som de næste 4 år skal udgøre den lovgivende forsamling i Danmark. Lovgivning som dækker alle områder af det danske samfund, herunder selvfølgelig også folkeskoleloven. Men hvad mener de lokale folketingskandidater egentlig om folkeskolen? Det har Helsingør Lærerforening spurgt dem om. Svarene bliver lagt op i den rækkefølge vi modtager dem.

 • 23. maj 2019

  Bøvl med links

  Vi oplever bøvl med flere links på hjemmesiden og arbejder på at få det udbedret snarest. Indtil da vil vi bede om jeres forståelse for situationen og tålmodighed. På forhånd tak.

 • 21. maj 2019

  Kære nye undervisningsminister: Her er vores ønskeseddel

  Folketingsvalget er ovre og udpegning af en ny undervisningsminister er på vej. Folkeskolen har bedt tre lærere om at komme med deres ønsker til, hvad en ny minister bør have øverst på to do-listen. En af dem er vores næstformand Liselotte Bak.

 • 09. maj 2019

  Helsingørs lærere får lokal lønaftale

  Ikke nok med at Helsingør kommune og Helsingør Lærerforening har indgået en lokal arbejdstidsaftale gældende fra skoleåret 2019/2020, parterne har også indgået en lokal lønaftale.

 • 29. april 2019

  Særlig feriegodtgørelse

  Som bekendt er lønnen sammensat af en lang række elementer. Et af dem hedder særlig feriegodtgørelse og det kommer til udbetaling med aprillønnen.

 • 08. april 2019

  Helsingørs lærere får en lokal arbejdstidsaftale

  8.april 2019 blev dagen hvor Helsingørs lærere og børnehaveklasseledere igen, efter mere end 5 års fravær, har fået en lokal arbejdstidsaftale. 'Aftalen bygger i høj grad på gensidig tillid, og nu må tilliden stå sin prøve', udtaler Vera Sandby Hansen i en pressemeddelelse.

 
1 2 3 4 5 ... 22
Næste ›