Folkeskolen til debat

Den danske folkeskole er som navnet antyder folkets skole, og dermed også genstand for omfattende debat og medieomtale. Vi har forsøgt at samle nogle af de mange fora her, og håber denne samling af links til gode blogs, debatfora og anden inspiration vil inspirere dig, til at tage aktivt del i debatten.

Skolen indefra - Blog

Vi er lærere, der brænder for deres fag, for eleverne og for et fælles Danmark." Sådan beskriver forfatterne bag Skolens indefra sig selv. Tidligere kredsstyrelsesmedlem Katja Gottlieb er en flittig skribent på bloggen.

 

Folkeskolen.dk - Debatfora

Folkeskole og folkeskolen.dk er et selvstændigt medie, der udgives af Danmarks Lærerforening. Her er der rig mulighed for at deltage i debatter, oprette blogs og udvide dit netværk.

 

HLF på Facebook - Socialt medie

Helsingør Lærerforening har en facebook-side. "Synes godt om" siden og følg os på de sociale medier.

 

#Lærerliv - Billeder

På denne side kan du se billeder af lærerlivet i dagens Danmark. Billederne har det til fælles, at de alle er publiceret på internettet med hashtagget #lærerliv.  Kig indenfor i det danske lærerliv og giv dit besyv med.

 

SkoleKom - Videndelingsplatform

En videndelingsplatform til samarbejde og dialog om faglige og pædagogiske emner på skoleområdet. Her kan oprettes åbne eller lukkede konferencer, deles undervisningsmateriale, udveksles ideer og erfaringer, og meget mere.

 

POLITKO - Berlingskes politisk site

Politiko.dk. kaldes det »det permanente folkemøde« på nettet, og er en indgang til politisk dækning, debat og et fælles mødested for politikere og kommentatorer.

 

CEVEA - Centrumvenstre tænketank

Cevea er en uafhængig centrum-venstre tænketank, der har til formål at udvikle idéer for at fremme et samfund baseret på frihed, lighed og fællesskab. Ceveas uddannelsesenhed, Meningsdannerskolen, arbejder for at udvikle og støtte talentfulde meningsdannere gennem en vifte af forskellige meningsdanneruddannelser. Dette gør i de blandt andet i samarbejde med DLF.