Medlemskursus 2022

Foraar
Er du typen der gerne vil bruge en halv weekend på at diskuttere fagpolitiske spørgsmål og folkeskole sammen med dine kollegaer, så er HLF's medlemskursus lige noget for dig.

HLF afholder medlemskursus hvert andet år og næste gang i 29.-30.april 2022.

Se endelig dagsorden her.

Som altid bruger vi vores 'eget' hotel, Hotel frederiksdal, som base for kurset. Hotellet har ikke blot en god beliggenhed direkte til Mølleåen og store, lækre værelser, men har i april 2019 vundet en pris for bedste madkoncept på 'Nordic Meetings & Events Expo' i Bella Center. Desuden er sinatur hotelkæden 100 % C02-neutral, men har en ambitiøs målsætning om at blive C02 positive, samt opnå en genanvendelsesprocent på 100 på affald i 2030. Desuden har hotellet som den første hotelkæde i Danmark. fået sølvmærket i økologi, hvilket betyder at alt hvad hotellet køber er mellem 60 % – 90 % økologisk. Lige fra rengøringmidler, over fødevarer til bomuldet i sengetøjet, materialer i møblerne og byggematerialer ved renovering.

Invitationen til medlemskurset er under udarbejdelse, og programmet fremgå af denne side, når det foreligger. 

 


Når der åbnes for tilmeldingen kan du tilmelde dig, ved at trykke på tilmeldingsknappen herunder. Du vil også få en mail direkte fra os i din mailboks.

Tilmelding