Medlemsfordele

Medlemsfordele
Som medlem af HLF bliver du også medlem af Danmarks Lærerforening. Ud over at forhandle overenskomster, med vilkår for løn, pension, barsel, ferie, arbejdsvilkår og meget andet, får du også adgang til en lang række medlemsfordele. Dem kan du læse mere om her.

Lokale medlemsfordele

Helsingør Lærerforening forhandler din løn og ansættelsesvilkår med Helsingør kommune. Vi har et formaliseret samarbejde med vores modpart og arbejder sammen på at skabe den bedste folkeskole i Helsingør kommune med afsæt i på de politiske målsætninger og den afsatte økonomi. 

Du kan læse meget mere om lokale arbejdstidsaftaler og lønvilkår, under fanen LØN & VILKÅR.

Desuden arrangerer vi hvert år flere medlemsarrangementer, for vore medlemmer. Arrangementerne spænder fra faglige møder, foredrag, kulturelle arrangementer af forskellig art. Se oversigten over medlemsarrangementer her.  

Hvert andet år afholder vi desuden medlemskursus på Sinatur Hotel Frederiksdal i Lyngby. Det vil fremgå af hjemmesiden, hvornår det næste kursus afholdes, ligesom tilmelding kan ske af denne vej.

Vi håber du vil deltage i nogle af HLF's mange forskellige aktiviteter og være med til at skabe et aktivt, fagpolitisk foreningsliv i Helsingør Lærerforening. Intet HLF uden medlemmerne!

Centrale medlemsfordele

På DLF's hjemmeside kan du finde alle de centrale medlemsfordele.