Ny medlemsfordel - Kropsbehandling

Hlf Logomaerke Smiley
Mange lærere har kroppe, der værker. Book en behandling af ømme og spændte muskler til medlemspris. HLF har fokus på kroppen og lægger derfor fra august måned lokale til kropsbehandling som et nyt tilbud til medlemmer, der gerne vil have løsnet ømme muskler og spænd.

Ny medlemsfordel - kropsbehandling

Vi har indgået aftale med kropsbehandler Marie Preisler, som betyder, at du som medlem hos os kan booke behandlinger hos Marie på særlige vilkår: Du får en medlemsrabat, når du booker tid hos Marie, og hun kommer til kredskontoret i Helsingør, så du møder op hos os, når du har en aftale om behandling.

Hvad kan kropsbehandling gør for dig?

Kropsbehandling kan løsne nogle af de spænd, som mange af os går rundt med i fx nakke, skuldre, arme eller ryg. Samtidig vil Marie sammen med dig arbejde med din opmærksomhed om, hvad der foregår inde i din krop.

Maries fokus vil være, at du:

  • Oplever mindre spænd og ømhed i de dele af din krop, hvor du især døjer med spændinger
  • Mærker din krop indefra, herunder spændte muskler, da opmærksomhed er forudsætning for, at du også selv kan praktisere afspænding af kroppen i din hverdag.

Derfor medlemstilbud

For HLF giver det dyb mening nu at udvide viften af medlemstilbud til også at omfatte kropsbehandling. Det forklarer politisk leder Merete Svalgaard Knuhtsen:

’Både centralt og lokalt arbejder DLF for et godt arbejdsmiljø og et sundt arbejdsliv for vores medlemmer, og det fordrer opmærksomhed om kroppen. Derfor vil vi gerne bidrage til, at vores medlemmer har adgang til kropsbehandling med det fokus.’

 

Sådan foregår en behandling

Kort samtale om, hvad der bringer dig til briksen. Kropsbehandling på massagebriks – samtale undervejs i det omfang, du har brug for. Kort afrunding om, hvad du tager med, herunder en fysisk øvelse, hvis du ønsker det.

Sådan foregår en behandling

Åbningstider    

Varighed & pris

Sådan booker du:

Kort samtale om, hvad der bringer dig til briksen. Kropsbehandling på massagebriks – samtale undervejs i det omfang, du har brug for. Kort afrunding om, hvad du tager med, herunder en fysisk øvelse, hvis du ønsker det.

27/8  kl.12-18

14/9   kl.9-15

24/9  kl.12-18

12/10 kl.13-18

22/10 kl.12-18

10/11  kl.9-15

26/11 kl.12-18

7/12   kl. 9-15

35 minutter

En behandling  350 kr.

Tre behandlinger 950 kr.

Gå på www.naturmøde.dk

vælg punktet ’Priser og booking’ og find medlemstilbuddet ’HL’.

Betaling til Marie via MobilePay efter endt behandling.

Emner

Målgruppe