Velkommen tilbage efter ferien

Skole 570251
Velkommen til et nyt skoleår og til nye tiltag i HLF. Og så bliver det et skoleår med kommunalvalg og vores første med den nye arbejdstidsaftale.

Velkommen til et nyt skoleår

Et nyt skoleår står for døren og på mandag vender også børnene tilbage til skolerne i Helsingør kommune. Herfra kredsn kontor skal lyde et varmt velkommen tilbage til alle medlemmer efter en velfortjent ferie. Kredsens kontor vil fra uge 32 igen være åbent for personlig henvendelse alle hverdage fra kl.9-15, onsdage dog kun til kl.12. Vær opmærksom på, at vi kan være nødsaget til at lukke kontoret ved ekstern mødevirksomhed. Du kan dog altid kontakte os på mail eller telefon.

COVID-19 situationen

I forlængelse af det sidste 1½ års restriktioner i forbindelse med Covid-19 pandemien, er det retningslinjerne gældende fra 14.juni 2021 som fortsat gælder. Der henvises til sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger til forebyggelse af smittespredning, som vi kender det med begrænsning af den fysiske kontakt, test/isolation/opsporing, hosteetikette, håndhygiejne mv. 

Mht test opfordres der fortsat til to ugentlige test, med mindre man er vaccineret. Dette gælder både børn og voksne. 

Har du spørgsmål til håndteringen af COVID-19 skal du i første omgang rette henvendelsetil din leder og AMR for at søge svar og finde lokale løsninger. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis der er noget du vedvarende oplever ikke håndteres tilfredsstillende.

Arbejdstidsaftale

Allerede i septemeber har vi første dialogmøde mellem TR, skoleledelser, kredsen og kommunen. Her skal vi samle op på alle erfaringer vi har gjort i foråret 2021 angående aftalen. Og der er selvfølgelig ting, vi skal have fokus på og rettet. Om aftalen er en succes afhænger jo helt af hvordan den opleves og sættes i spil. Vi vil derfor være i tæt dialog med jeres TR om aftalens implementering og jeres oplevelser af det, da det er væsentlige elementer i selve aftalen.

Nyheder i 2021/2022

Som noget nyt i HLF vil vi, ud over vores sædvanlige rådgivning og medlemsservicering, i 2021/2022 skrue op for medlemsaktiviterne. Der vil således være medlemsrettede aktiviter hver måned i form af foredrag, kulturelle udflugter, biografpræmierer eller konkurrencer. Alle arrangementerne vil fremgå af vores hjemmeside efterhånden som vi kommer nærmere deres afvikling. Her vil du også kunne tilmelde dig. Vi håber med dette tiltag at få en mere aktiv forening, og et større kendskab til hinandens vilkår og arbejdsliv på tværs af skoler og arbejdspladser.

Sæt allerede nu kryds på følgende datoer:

13.august - Pølser og Politik

16.september - Rundvisning på Helsingør Rådhus

9.oktober - Svampetur og frokost i det fri

9.november - Kommunalvalgsdebat på Konventum

12.januar - Rundvisning på Louisiana

22.marts - HLF generalforsamling

29.april - Medlemskursus på Hotel Frederiksdal

Emner

Målgruppe