AMR nyt

Godt nytår! Så sidder vi igen bag skærmen, de fleste af os. Igen nye retningslinjer, og en ny situation vi skal forholde os til. HLF er i tæt dialog med centret omkring de bekymringer I deler med os, for i fællesskab at få sikret de bedst mulige arbejdsforhold, i en så anderledes tid.

Vi lovede en COVID guide inden jul, og den kommer så her. Selvom de fleste er hjemsendte, kan det være der mangler en anmeldelse fra før jul. Visse forhold har ændret sig, og det er der taget højde for her.

Kort guide til anmeldelse i forbindelse med Covid:

1. Er det sandsynligt at man på sit arbejde har været udsat for smitte, og bliver testet positiv, skal der ske en anmeldelse.

2. Det er arbejdsmiljøleder der anmelder, og AMR der følger op på at anmeldelsen er sket.

(Det kan også være lægen eller en selv der anmelder i AES (https://www.aes.dk/).

3. Anmeldelsen registreres i C3 på Kilden

https://kilden.helsingor.dk/itogvaerktoejer/Forsikringer_og_skader/Sider/default.aspx

For en evt. videre behandling af skaden, er det vigtigt skaden registreres mens forholdene er frisk i hukommelsen, så er man bedre stillet, i fald der skulle komme gener i forbindelse med smitte.

4. Der modtages en kvittering på anmeldelsen.

5. Kun i tilfælde af følgesymptomer, skal vedhæftede fuldmagt udfyldes og sendes til HLF sammen med anmeldelsen, til videre behandling i DLF.

Vi har vedhæftet DLF´s pjece om netop COVID, her er særligt de blå felter frem til og med side 15 er brugbare til drøftelse i AMED, TRIO og evt. fællesmøder, selvom situationen har ændret sig siden tilblivelsen af pjecen.

 

Husk at vi er her, ring eller skriv endelig.

 

Pas rigtig godt på jer.

Mange hilsner

Mette & Christina, HLF

 

Helsingør Lærerforening – Kreds 35

Stengade 75, 1. Sal

3000 Helsingør

035@dlf.org

 

 

 

Emner

Målgruppe