Medlemskursus 2022

Frederiksdal 2
Er du typen der gerne vil bruge en halv weekend på at diskuttere fagpolitiske spørgsmål og folkeskole sammen med dine kollegaer, så er HLF's medlemskursus lige noget for dig. HLF afholder medlemskursus hvert andet år og næste gang i 29.-30.april 2022.

Hvor

Som altid bruger vi vores 'eget' hotel, Hotel frederiksdal, som base for kurset. Hotellet har ikke blot en god beliggenhed direkte til Mølleåen i Kgs.Lyngby og store, lækre værelser, men har i april 2019 vundet en pris for bedste madkoncept på 'Nordic Meetings & Events Expo' i Bella Center.

Desuden er sinatur hotelkæden 100 % C02-neutral, men har en ambitiøs målsætning om at blive C02 positive, samt opnå en genanvendelses-procent på 100 på affald i 2030. Ydermere har hotellet, som den første hotelkæde i Danmark, fået sølvmærket i økologi, hvilket betyder at alt hvad hotellet køber er mellem 60 % – 90 % økologisk. Lige fra rengøringmidler, over fødevarer til bomuldet i sengetøjet, materialer i møblerne og byggematerialer ved renovering.

For at give et eksempel på hvor langt Sinatur går i bæredyggtighedens tegn kan nævnes sæben på badeværelserne. Sæben er nemlig udvundet af den kaffegrums hotellet selv producerer. Læs mere om det historie her.  

Hvornår

Kurset begynder fredag 29.april 2022 omkring kl.16 og slutter efter frokost 30.april 2022.

Hvad

Programmet vil indeholde alt fra fagpolitiske oplæg fra DLF ledelse til dans og musik i kælderbaren. Det endelige program vil fremgå af denne side, når det foreligger.

 

Der er plads til 90 deltagere på dette kursus, der er ganske gratis for medlemmer af HLF. Vi glæder os til at se dig og dine kollegaer! 

Emner

Målgruppe