Gruppeliv

Velfaerd Helsingoer
Når du er ansat som lærer har du med overenskomsten en gruppelivsforsikring (nr.94001) hos Forenede Gruppeliv. Forsikringen er med til at sikre dine efterladte ved din død i forsikringstiden og dig selv ved invaliditet og visse kritiske sygdomme.

Gruppeliv

Som ansat på læreroverenskomst har du en gruppelivsforsikring. Forsikringen dækker en lang række kritiske sygdomme, ved invaliditet, samt er med til at sikre dine efterladte ved din død. Du kan læse hvilke sygdomme der er omfattet samt de generelle betingelser i forsikringsoversigten hos Forenede Gruppeliv.

Hvis du er så uheldig at blive ramt af kritisk sygdom, skal du selv ansøge om udbetaling af forsikringssummen. Du kan ansøge her.

Forsættelsesforsikring

Oprettelse af fortsættelsesforsikring i FG skal ske senest 6 måneder efter udtrædelse af en gruppelivsaftale, der berettiger til at oprette fortsættelsesforsikring. Ved udløbet af denne tidsfrist, bortfalder retten til at oprette fortsættelsesforsikring i FG. Er særlig vigtig at være opmærksom på, hvis man fx har orlov fra sin stilling eller går på pension og dermed ikke længere er dækket af gruppeliv.

Læs mere om Fortsætterforsikring hos FG her

Frivillig gruppelivsforsikring

Frivillig gruppelivsforsikring er et godt supplement til den gruppelivsforsikring, du har på lønsedlen i forbindelse med din ansættelse. Hvis der sker dødsfald i familien, er det en ekstra tryghed at vide, at familien kan beholde den samme levestandard.

Frivillig gruppeliv - en ekstra sikkerhed

Du og din ægtefælle eller samlever kan som medlem af Danmarks Lærerforening tilmelde dig den frivillige gruppelivsforsikring og få en højere dækning. Denne gruppelivsforsikring er en betingelse for optagelse af medlemslån

Ønsker du at blive tilmeldt den frivillige gruppelivsforsikringen, kan du ansøge via linket til højre på denne side, hvorefter Forenede Gruppeliv skal godkende dine helbredsoplysninger.   Hvis du ikke godkendes, oprettes der en forsikring med begrænset dækning i forbindelse med optagelse af lån.

Læs mere om den frivillige gruppelivsforsikring her